Tävling Archive - WHOCARESIT'SONLYFASHION™

Tävling – avslutad

Då var Sony Ericsson XPERIA X10 Mini tävlingen avslutad, dock ett dygn senare än planerad. Ett stort grattis till Robert. H som blev den lyckliga vinnaren av en Sony Ericsson XPERIA X10 Mini. Vi har nu skickat iväg ett mejl till dig, så var vänlig och kolla din mejl och följ instruktionerna. Vi vill tacka alla er som ställde upp i tävlingen och göra er påminda om att inte deppa då 4 tävlingar är inplanerade för december månad .

Tävling-Vinn en Sony Ericsson Xperia x10 mini

Nu har bloggcomebacken varit ett faktum sedan ett par dagar, och självklart är vi inte sämre än att vi håller vad vi lovar. Firandet av nylanseringen av whocaresitsonlyfashion skulle utmynna i en tävling, och nu är vi där. Tävlingen blir den andra i ledet och nu är det inget mindre än en Sony Ericsson Xperia X10 Mini (värde 3000 kr) ni tävlar om. Dessutom ingår även en valfri påfyllning till ett värde av 500 kr. Telefonen är INTE bunden till något abonnemang.

Reglerna för att få vara med och delta är enkla. Du skickar ett mail till info@whocaresitsonlyfashion.com i vilket du skriver ditt för- och efternamn, och sedan ska du länka till tävlingen på antingen din twitter, blogg eller facebook. Följer du ej dessa enkla kriterier stryks du automatiskt. På lördag avslutas tävlingen och en lycklig vinnare koras.

Lycka till!

ps. All eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.